Velkommen til Vildskab

IMG_4506_sq1

Katrine Grace Turner

Biolog

Jeg har arbejdet med både teorien og praktikken i at designe og anlægge vilde haver, erhvervsanlæg og fællesarealer siden 2015. Som medforfatter på bogen Naturhaven – den mangfoldige have, samt designer, underviser, kursusudvikler og foredragsholder, er jeg kommet omkring mange af de problemstillinger og skønne løsninger der findes, når man vil have mere natur tættere på. Mit arbejde drives af min dybe passion for natur og mennesker, og foruden vilde haver, har jeg flerårig national og international erfaring i forskning og implementering af borgerdrevne løsninger og udvikling af lokalområder, som sikrer engagement og langtidsholdbarhed.

Lilli_portræt_BW

Lilli Gruwier

Biolog

Lili har i mange år arbejdet med formidling af natur og bæredygtighed. Hun er drevet af passion og engagement og har fokus på faglighed og den nære oplevelse.  Lilli er medforfatter på havebogen ‘Naturhaven – den mangfoldige have’ og har været med i kernen af den grønne bølge inden for naturhaver. Privat bor Lilli med sin familie på en 13 hektar stor naturgrund i Nationalpark Mols Bjerge, hvor der hele tiden arbejdes med at optimere forholdende for den lokale biodiversitet.

1611916601617

Elisa Rasmine Simony

Direktionsassistent

Elisa er uddannet indenfor innovation og strategisk management, som hun førhen har brugt som projektmedarbejder på bl.a. projektet Vild natur, hvor du bor. Efter at være opvokset langt ude på landet i Jylland flyttede hun til København, hvor hun bruger den jyske charme til at formidle vigtigheden af vildskab. Hun besidder en alsidig rolle i teamet og begår sig både som skribent, administrativ blæksprutte og salgsassistent, og ynder at tage med ud i det grønne i skjorte og hvide sneakers.  

1

Signe Schrøder

Konsulent

Signe Schrøder er mangeårig formand for Landsforeningen Praktisk Økologi og har et indgående kendskab til at motivere og arbejde med frivillige. Hun bor med sin familie på et 10 hektar økologisk familielandbrug hvoraf halvdelen er udlagt til æbleplantage, cideri og køkkenhave og resten er naturgrund. Signe arbejder professionelt med kommunikation, undervisning og formidling, og har et indgående kendskab til politiske processer.

Polish_20200104_191520091

Helle Skovbjerg Hjort-Gregersen

Studentermedhjælper

Min interesse for natur og biodiversitet har ophav i det vestjyske, hvor jeg som barn fik lov at gå på opdagelse i haven, og lade mig fascinere af blomster, sommerfugle og frøer. Jeg brænder for at få andre til at forstå vigtigheden af naturbevarelse og elsker at give min viden, kreative ideer og passion for naturen videre til hr. og fru Danmark igennem god kommunikation.

unnamed (1)

Jonas Goltermann

Landskabsarkitekt & indehaver af tegnestuen Tegn-G 

Jeg er optaget af at arbejde helhedsorienteret med arkitektur, hvor biodiversitet og klimaløsninger går hånd i hånd med et sundt indeklima, bæredygtige materialer og genbrug. Når ude- og inderum sammentænkes øger det værdien af det levede liv. Mit udgangspunkt for enhver opgave er en åben og nysgerrig tilgang til stedet og dets beboere.

FN’s Verdensmål

I Vildskab arbejder vi for en grønnere fremtid og implementerer verdensmålene i vores arbejde. Hvilke og hvor mange verdensmål afhænger af det enkelte projekt, men det er Vildskabs mål at gøre en indsats for at beskytte og bevare verdens naturarv og sikre en klimaindsats på tværs af brancher.

Primært arbejder vi med verdensmålene 11, 13, 14, 15 og 17, men på grund af projekternes mangfoldighed kan andre verdensmål også indgå, heriblandt har vi erfaring med verdensmålene 3, 4 og 6.