Velkommen til vildskabet

Vildskab er startet af Katrine Turner. I dag består den grønne virksomhed af flere konsulenter, der hver især bidrager med deres unikke kompetencer til den vifte af ydelser vi tilbyder. Vi har fokus på biodiversitet, vildskab & at bringe naturen tilbage. 

IMG_4506_sq1

Katrine Grace Turner

Biolog

Jeg har arbejdet med både teorien og praktikken i at designe og anlægge vilde haver, erhvervsanlæg og fællesarealer siden 2015. Som medforfatter på bogen Naturhaven – den mangfoldige have, samt designer, underviser, kursusudvikler og foredragsholder, er jeg kommet omkring mange af de problemstillinger og skønne løsninger der findes, når man vil have mere natur tættere på. Mit arbejde drives af min dybe passion for natur og mennesker, og foruden vilde haver, har jeg flerårig national og international erfaring i forskning og implementering af borgerdrevne løsninger og udvikling af lokalområder, som sikrer engagement og langtidsholdbarhed.

Lilli_portræt_BW

Lilli Gruwier

Biolog

Lili har i mange år arbejdet med formidling af natur og bæredygtighed. Hun er drevet af passion og engagement og har fokus på faglighed og den nære oplevelse.  Lilli er medforfatter på havebogen ‘Naturhaven – den mangfoldige have’ og har været med i kernen af den grønne bølge inden for naturhaver. Privat bor Lilli med sin familie på en 13 hektar stor naturgrund i Nationalpark Mols Bjerge, hvor der hele tiden arbejdes med at optimere forholdende for den lokale biodiversitet.

Hans-Jakob Hausmann_PORTRÆT

Hans-Jakob Hausmann

Facilitator & Projektkoordinator

Hans-Jakob har 20 års erfaring med projektdesign, projektstyring og risk management/risikoanalyser fra programmer og projekter i udlandet. HJ har stået i spidsen for og rådgivet omkring borgerinddragelsesprocesser, og ledet koordination mellem myndigheder og borgere. HJ har en stærk passion for deltagerorienteret udvikling og koblingen til at bidrage til øget biodiversitet i Danmark. Uddannet skovbruger, Bachelor i skovbrug og Masters i naturressourceforvaltning.

woocommerce-placeholder

Signe Schrøder

Facilitator & Kommunikationsansvarlig

Signe Schrøder er mangeårig formand for Landsforeningen Praktisk Økologi og har et indgående kendskab til at motivere og arbejde med frivillige. Hun bor med sin familie på et 10 hektar økologisk familielandbrug hvoraf halvdelen er udlagt til æbleplantage, cideri og køkkenhave og resten er naturgrund. Signe arbejder professionelt med kommunikation, undervisning og formidling, og har et indgående kendskab til politiske processer.

Polish_20200104_191520091

Helle Skovbjerg Hjort-Gregersen

Studentermedhjælper

Min interesse for natur og biodiversitet har ophav i det vestjyske, hvor jeg som barn fik lov at gå på opdagelse i haven, og lade mig fascinere af blomster, sommerfugle og frøer. Jeg brænder for at få andre til at forstå vigtigheden af naturbevarelse og elsker at give min viden, kreative ideer og passion for naturen videre til hr. og fru Danmark igennem god kommunikation.

unnamed (1)

Jonas Goltermann

Landskabsarkitekt & indehaver af tegnestuen Tegn-G 

Jeg er optaget af at arbejde helhedsorienteret med arkitektur, hvor biodiversitet og klimaløsninger går hånd i hånd med et sundt indeklima, bæredygtige materialer og genbrug. Når ude- og inderum sammentænkes øger det værdien af det levede liv. Mit udgangspunkt for enhver opgave er en åben og nysgerrig tilgang til stedet og dets beboere.