slide Find slide Inspiration slide

Find inspiration til din vilde have

Her på siden finder du udvalgte artikler, skrevet af Vildskabs egne konsulenter. Du finder også billeder, information om bogen ‘Naturhaven – Den Mangfoldige Have’, blogindlæg og videoer. Alt den inspiration du mangler for at gøre din have vild.

Blogindlæg

Instagram

Bog ‘Naturhaven – Den Mangfoldige Have’

‘Naturhaven – Den Mangfoldige Have’

Naturhaven udfordrer denne traditionelle form for æstetik og tilbyder på samme tid en funktionalitet, der kommer vilde dyr og planter til gode ved at tilbyde dem plads. Et ånderum for biodiversiteten i en ellers trængt verden. Det kan dog kræve en snak med naboen når mælkebøtter, gammelt træ og kriblekrabledyrene flytter ind.

Uden at gå på kompromis med havens brug, og uden at haven kommer til at se forsømt ud, introduceres du til mekanismerne bag biodiversiteten, og viser alle haveejere hvordan man nemt kan skrue på disse mekanismer, og få endnu mere dansk natur ind i haven.

Naturhaven åbner en ny verden for dig, der har modet til at gå imod strømmen og udfordre naboerne bag ligusterhækkene. Denne bog er en simpel, men udførlig, guide til hvordan du skaber din egen naturhave.

Bogens tre forfattere kæmper på naturens, vildskabens og kriblekrabledyrenes side i den yderst fredelige haverevolution for mere dansk biodiversitet i de danske haver.

Bogen kan købes i boghandelen, kan bestilles ved at skrive til Vildskab eller på Turbine’s hjemmeside 

Anmeldelse af bogen ‘Naturhaven – Den Mangfoldige Have’

“Byd naturen ind i din have, og nyd dens uforudsigelighed og vildskab!

Bogens giver en elementær indføring i naturens sammenhænge og en masse grundige og praktiske tips til, hvordan man selv kan indrette sin have, så man får flere gode oplevelser ud af den, samtidig med at man gør naturen en stor tjeneste. Naturhaven – Den mangfoldige have er herligt befriet for frelsthed eller løftede pegefingre, den er skrevet på ægte naturglæde, og det smitter.”

Michael Larsen – forfatter og naturnørd